måndag 4 februari 2013

Första teamträffen detta året

Ja i lördags i Göteborg träffades vi ett glatt och starkt gäng från Team PureFitness för årets första teamträff och dagen var lika rolig och trevlig som vanligt :)

Vi träffades, både gamla och nya medlemmar, på Nordic Wellness Backaplan där vi spenderade större delen av dagen. Vi startade med att prata och lära känna varandra lite och käka lite riskakor innan vi äntrade gymmet där vi körde ett pass. Jag själv körde ett pass för baksida lår och rygg där jag fokuserade ryggträningen till olika roddövningar. Körde även några riktigt bra TRX-övningar som Louise lärde mig :) Mycket stort och fräscht gym med stort utbud :)


Foto: hjälpcoach Tess


Efter ett bra pass i gymmet begav vi oss ut för att käka lunch och fika lite innan vi var tillbaka för att spendera några timmar i höga klackar :) Tess höll i posering- och t-walkträningen, alltid bra att träna posering och T-walk även om jag nu inte har någon tävling i sikte den närmaste tiden. Var första gången sedan tävlingen i december som mina tävlingsklackar var på :) Det är mycket att lära på dessa delar när man inte har tävlat innan och Tess lärde ut på ett bra och enkelt sätt för teamets nya medlemmar som inte tävlat förut.

Foto: Coach Madde


Efter poseringträningen var det dags för oss att bege oss in till stan för att avsluta teamträffen med thai/sushi/mongoliskt buffé :)

Foto: Coach Madde


Tack för denna dagen- teamisar, hjälpcoach Tess och coach Madde med familj, som dök upp på besök :) Och ett stort tack till Nordic Wellness Backaplan för att vi i teamet fick spendera dagen hos er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!